News

"Zomer in Leut" brengt glamping, kunstexpo en zomerbar

Voor wie graag geniet van een feërieke setting, is het zeker de moeite om tijdens de zomermaanden een stop te maken aan het kasteel Vilain XIIII in Leut, Maasmechelen. Temidden (bijna verstopt) van veel mooie natuur, ligt er een prachtig kasteeldomein met een grote geschiedenis. In een zoektocht naar een nieuwe bestemming voor dit monument, organiseert Toerisme Vlaanderen een zomer vol toeristische experimenten, waaronder de kunstexpo 'STRAUM' in samenwerking met MaKk en dus ook Joy@HOME.

Pop-up expo door MaKk op Zomerse Braderie Pauwengraaf

 

Op vraag van het gemeentebestuurd zal de Maasmechelse Kunstkring een POP-UP expo verzorgen tijdens de Zomerse Braderie van Winkelcentrum Pauwengraaf in Eisden. De locatie van een leegstaande winkelruimte werd ingekleed als tentoonstellingsruimte waar iedereen tijdens het weekend van 24 en 25 juni welkom wordt geheten om een diversiteit aan kunst te komen bezichtigen. Uiteraard ben ik ook van de partij om Joy@HOME te vertegenwoordigen!

EXPO: 't Is niet wat het is, MaKk, CC Maasmechelen

EXPO: 't Is niet wat het is, MaKk, CC Maasmechelen

Joy@HOME meets Kunstking MaKK (Maasmechelen) . 

EXPO "Kunstenaers van de Maaskentj" Stein, NL

EXPO "Kunstenaers van de Maaskentj" Stein, NL

Joy@HOME meets Kunstking MaKK (Maasmechelen) en Kunstkring Maaskentj (Stein). 

Preselectie in de nationale Expo!

Preselectie in de nationale Expo!

MuseumPASSmusées (hierba; MPM) organiseert de kunstwedstrijd "Nationale Expo", een nationale zoektocht naar artistiek talent. De hoofdprijs is de droom van elke kunstenaar: een kunstwerk dat wordt tentoongesteld in een Belgisch museum! Wel, Joy@HOME zond haar deelname in met het schilderij "Joy"... en zit momenteel in de preselectie!

NIEUW! Wenskaarten van Joy@HOME!

Hoezo wenskaarten? Ja, we zijn superenthousiast om te mogen melden dat u voortaan ook voor originele wenskaarten terecht kunt bij Joy@HOME! Unieke foto's vol gevoel die vergezeld worden van eigen teksten en gedichten. Positiviteit en warmte verspreiden, dàt is de motivatie!

Joy@HOME exposeert in The Gallery te Genk

"Deze expo maken we samen"  Met die zin pakt The Gallery in Genk uit om tentoonstelling Social Summer aan te kondigen.

Joy@HOME past bij u thuis!

Joy@HOME past bij u thuis!

Hebt u een schilderij gezien en twijfelt u of het in uw interieur wel tot z'n recht komt? We komen vrijblijvend ter plaatse met een (aantal) werk(en) naar keuze zodat u kunstwerk in uw interieur kunt aanvoelen!

Limburg Cultuurt op interview bij Joy@HOME... een biografie

Limburg Cultuurt op interview bij Joy@HOME... een biografie

Na twee succesvolle edities van de Virtagram Expo - Joy@HOME maakte deel uit van de tweede editie - gaat Limburg Cultuurt op interview bij haar kunstenaars, zo ook bij Joy@HOME. Benieuwd?

logo Joy@Home

Joy@HOME

Gelehoekstraat 8, Bocholt
+32 (0) 498 412 177
bianca@joyathome.be

Social Media

Icon Nijssen Media