News

Preselectie in de nationale Expo!

Preselectie in de nationale Expo!

MuseumPASSmusées (hierba; MPM) organiseert de kunstwedstrijd "Nationale Expo", een nationale zoektocht naar artistiek talent. De hoofdprijs is de droom van elke kunstenaar: een kunstwerk dat wordt tentoongesteld in een Belgisch museum! Wel, Joy@HOME zond haar deelname in met het schilderij "Joy"... en zit momenteel in de preselectie!

 

You'll find Joy, only when the mind is pure...

Het opgesloten gevoel (dat heel wat mensen ervoeren tijdens de Lockdown) werd nog vòòr de Lockdown teweeggebracht door de drukke maatschappij met diens verplichtingen.

Onze levenswijze zorgt ervoor dat "de denkers" ooit op een ground zero stuiten; hun visie of idealisme botst met de maatschappij waarin mensen worden geleefd. Bezinning volgt...

De serie PUUR, waarvan dit werk "Joy" deel uitmaakt, gaat over de zoektocht naar een rustpunt, rust in de ziel, een zoektocht naar de eigen identiteit.

 

Verloop van de wedstrijd

In september zond ik mijn deelname in en deed ik een oproep via de sociale media om te stemmen.

Ondertussen is de eerste ronde achter de rug: uit 2.000 deelnames werden 200 werken -waaronder "Joy"-  geselecteerd op basis van een stemronde. Deze 200 worden nu naar de jury gestuurd die op hun beurt hun 15 favoriete werken selecteert. De winnaars worden eind november bekend gemaakt.

 

logo Joy@Home

Joy@HOME

Gelehoekstraat 8, Bocholt
+32 (0) 498 412 177
bianca@joyathome.be

Social Media

Icon Nijssen Media