News

Schilderijen huren?

NIEUW bij Joy@HOME: verhuur van schilderijen.

U leest het goed! Bij Joy@HOME werd een huurformule uitgewerkt die het voor bedrijven mogelijk maakt om het interieur op niveau in te kleden zonder aankoop.

Van een bedrijf met kantoren tot een B&B met kamers...

Uw pand, logo, de keuze van uw werknemers... allemaal uiterst belangrijk, dus u selecteert ze naar alle waarschijnlijkheid zeer zorgvuldig. Maar de inkleding van uw interieur is niet minder belangrijk. Hebt u al nagedacht over hoe u uw muren wilt voorzien van extra cachet? Joy@HOME biedt de mogelijkheid om ook hier voor zorgvuldigheid en uitstraling op niveau te kiezen, en dat zonder een definitieve beslissing te moeten nemen.

Service...

We brengen kosteloos een bezoek aan uw pand en luisteren naar uw verwachtingen. We stellen een collectie voor die aansluit bij uw stijl en die van uw bedrijf. Passen is mogelijk. We komen ter plaatse met een aantal schilderijen.

Kunst is geen kennis, maar een gevoel. Daarom bieden we de service om de schilderijen enkele dagen op proef te houden zodat u tot de juiste keuze kunt komen. 

Voordelen...

Uw interieur leeft, en dat weten uw klanten zeker op prijs te stellen. Een ander voordeel hiervan is dat u kunt veranderen van collectie wanneer u uw interieur een facelift wil geven. We staan voor transparantie, zo ook in het contract. Wenst een klant een werk te kopen? Dan bieden we u de mogelijkheid om (een werk van) de collectie te wisselen. Indien u zelf een werk uiterlijk op het einde van het contract wenst aan te kopen, worden de betaalde huurprijzen in mindering gebracht. 

 

 

Interesse? Contacteer me voor een afspraak en ik breng u vrijblijvend een bezoek

logo Joy@Home

Joy@HOME

Gelehoekstraat 8, Bocholt
+32 (0) 498 412 177
bianca@joyathome.be

Social Media

Icon Nijssen Media